HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2008.03.04. 22:37 -md-

Száznegyvenegyedik nap – A tajvani Ali születésnapja

Március 3. Elaludtam, ébresztő nem jelzett, és háromkor keltem. Elég kiábrándító egy ilyen nap után, mint a tegnapi volt. Átszaladtam Vencihez (mert Ksawery ma a minisztériumban volt személyi igazolványért, háháhá), nem maradtam le semmiről, Yaqoobnál olvastak, Badr kérdőívje csak holnap lesz fixálva, és még a pénzről sem beszéltek vele. Holnapra ugyanannak a folyóiratnak egy másik cikkét kell elolvasnunk, valami Ibh Khaldún szövegelemzés, teljesen érthetetlen. Visszasírom a bogarakat. Szombatra ismét szervezett a sakan egy kirándulást, kimegyünk Jahrába, a Vörös Várhoz. Éjfélkor aztán csoportosan támadtunk a tajvani Alira az első emeleten, mert születésnapja van, szám szerint a huszadik. Yoshihiro a City Centre-ben kapható legolcsóbb gyertyát vette meg, rózsaalakút. Eljött mindenki, aki valamennyire ismeri Alit. Takumi is megjelent a bulin húsz perc késéssel, viszont helyi népviseletben. Yoshihiko kifejtette, hogy ő milyen cukorborsó kisgyerek volt, mellesleg ő volt az is, aki Ali születésnapi kártyájára a sok „boldog születésnapot” mellé beillesztett egy boldog szexet is. Közben a többiek Ali Rubik-kockájával próbálkoztak (nem eredeti, kínai koppintás), sikertelenül. Nekem is csak egyszer sikerült félig kirakni, akkor is hárman segítettek, viszont most legalább már azt láttam, hogy miért nem jó, ahogy tekerik. Takumi mesélt aztán, hogy óvakodjunk a bahreini srácoktól, mert hármasával bandáznak, és másokat erőszakolnak meg. Igaz, főleg a távol-keletiekre buknak (a kínai srácokat ez nagyon megijesztette), tavaly volt is egy tajvani áldozatuk. Aztán az is kiderült, hogy mivel ők is mindig hármasával járnak, a kínai srácokról mások is effélét hittek. Ksawery aggódott nagyon még azután is, hogy eljöttünk, pedig az efféle ezen a vidéken nem újdonság.

2 komment

Címkék: fotok lakok japanok


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr69365905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsi 2008.03.04. 23:33:15

Akkor csak óvatosan, ha közelben vannak a bahreini srácok:-P Üdvözletemet küldöm az esős szigetországból:-)

Ecó 2008.03.05. 00:04:04

Látom a Lost 4. évada mégsem Izlandon fog játszódni... És csak kommentelsz, nekem meg nem írsz levelet...? ejnye-bejnye ;)
süti beállítások módosítása