HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2008.01.14. 10:16 -md-

Száztizenegyedik nap – Már nincs sok hátra

A nap ébren töltött fele a pakolásra ment rá, még viszonylag később utazok, de már most el kellett kezdjem, mert sok vacakról van szó, és néhány esetben nehéz a döntés. Három kupacot csinálok, az egyik jön haza, a másikat megőrzi Joel, a harmadik meg megy Yoshihirohoz, kezdjen vele, amit akar. Legjobban az üdítőim, és a vizeim fogják érdekelni, lehet, hogy megmentek párat magamnak következő félévre, mielőtt elajándékozom a kollekciót. Ami kínos, hogy a buszsofőr kámforrá vált, egész nap kerestem, óránként kopogtattam, mert két szobára lakik tőlem, és semmi, nekünk pedig holnap reggel be kell menni a minisztériumba, megszerezni a személyiket, lehetőleg a büntetés kifizetése nélkül. Izgalom is lesz, mert fogalmunk nincs, kit kellene keresnünk, aki volt az illetékesnél, az már mind hazautazott. Felhívtam Yoshit, látta-e a buszsofőrt valamerre kujtorogni, de ő sincs itthon, a helyi japánok elvitték a tegnapi kiállításra. Vacsoránál a tajvani Ali kérdezte, megkaptam-e már a felügyelőtől, a mushriftól a kilépőcédulát, természetesen nem, arról szó sem volt, hogy még ilyen is van, nem is tudom, Ali honnét szedte az infót. Viszont sikerült időpontot egyeztetnem a buszsofőrrel késő este, holnap kilenckor megyünk a minisztériumba, inshalla.

Szólj hozzá!

Címkék: hivatal lakok


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr12296581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása