HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2008.07.26. 22:56 -md-

Kétszázhatvankilencedik nap – City Centre

Július 25. Peti hamarosan elbúcsúzik, így a mai nap (is) a vásárlás jegyében telt, több mint felét a City Centre-ben tölöttük el, mert ott lehet a leggiccsesebb, és legolcsóbb szuveníreket kapni. És egyáltalán mindent kapni, mint például ezt a gyöngyszem társasjátékot, amit tuti megveszek, a muszlim zarándoklatot kell rajta végigcsinálni.

Ebéd az álolasz pizzeriában, a Little Caesar’s-ban, aztán két meccs Air Hockey, és biztos morcos lesz, ha ezt olvassa, mert úgy elvertem mindkétszer, hogy ihaj. Közben Viktória hívott, a holnap délutánra szervezett utunkkal kapcsolatban Failaka szigetére. Régi vágy ez, és mivel már nincs sok időnk hátra Kuvaitban (amit amúgy is nagyon nehéz bírni), gyorsan bepótoljuk a lemaradásokat. Petiék is mennek holnap, de a kuvaitiak szervezésében az egyik valaki papájának a yachtján, de mivel a papa nagyon bigott, Agnieszkának alaposan fel kell majd öltöznie, nehogy kilátsszon a bokája, vagy más kihívó testrésze, pl. a könyöke. Az is felmerült, velük megyünk, de végül nem, külön szervezzük. Este a lengyel csak kíváncsi volt az elmaradt filmre, így átjött, és hajnali háromig azt néztük Petivel, és vele. Nem bánták meg.

Szólj hozzá!

Címkék: fotok elmentem


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr16587161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása