HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2008.02.23. 23:59 -md-

Százharmincadik nap – Műveltségi társasjáték II.

Február 21. Egyesek csak úgy átvándoroltak a másik csoportba, én nem. Ha a végén mindenki a régi tanárokhoz ragaszkodik, és engem sem tesznek át, akkor a kis csoportban csak jobban fogunk haladni, mint a harmincemberes másikban. Khálid folytatta a tegnapi játékot, sokan aludtak inkább otthon, így új felállásban, új kérdésekkel. Megint nagyon értelmes dolgok születtek, Khálid ajánlott a csapatunknak egy kérdést, melyik nagyobb, az „al-madzsar”, vagy a „hángárjá”? Mindkettő Magyarország megnevezése, de Khálid úgy tudta, hogy valami különbség azért van, vagy két állam, vagy valami. Ászia kérdezte meg tőlünk, mi Honduras fővárosa, Bábá meg, aki máskor oly sok meglepő kultúrtörténeti morzsa birtokosa, agyának szellemvasútján utazva kibökte, hogy Hannibál az i.sz. 1600-as évek szülötte. Kellemes idzsázát, szünetet kívántak mindenkinek, legközelebb szerdán találkozunk. Holnap megyek Fahaheelbe Annáékhoz, ma este meg Ksawery akar videózni, van egy saccom, hogy nem fog jönni. Vacsoránál szerzett jókedvemet a török Alinak köszönhetem, egyszerűen rendes volt, normális, és minden fennhéjázó sallang nélkül csak a lényeget mondta, hogy Yermek szivélyes kiemelt üdvözletét küldi nekem, és Adnánnak. Yermek a késő érkezett, és pofátlanul hazacitált kazah srác, akivel jóban voltunk, amíg itt volt, és ezt nem felejtette el. Majd elkérem Alitól az elérhetőségét. Ksawery nem jött videózni.

Szólj hozzá!

Címkék: ali tanora


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr86351993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása