HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2008.07.18. 20:47 -md-

Kétszázhatvanegyedik nap – A húzós hét vége

Július 17. Yaqoob is megíratta átkozott mid-termjét, véleményeztük Ibrahimot is, és Salah kiosztotta a teszteket, melyek a várakozásnak kb. megfelelő eredményt hoztak. Vége a húzós időszaknak, már csak vizsga lesz, meg egy-két apróbb számonkérés. Jövő héten elkezdhetjük töröltetni az iqámát (tartózkodási engedélyt), így újra látjuk Mohamed Sultant. Mindenki nagyon örül a viszontlátásnak. Haddzsi szerzett valahonnan egy shahádát, bizonyítványt, amilyet mi kapunk majd, ha levizsgáztunk. Nincs sorszámozva. Hirtelenjött gondolattal a csütörtök ellenére elmentem a Friday Marketre, és egyből belszerettem. Hülye voltam, mert a lengyel mondta, volt ott de annyira nem volt jó, azt mondta, pedig nagyon is. Imádom azt a helyet. Holnap reggel ismét kimegyek, és Peti is jön. Ma múzeumba vitték volna, de a kuvaitiak egyszerűen elfelejtettek értejönni. Ha a Nemzetibe ment volna, hát nem maradt le semmiről. Ksawery este kitalálta, hogy készít egy angol feliratot a múltkor már félig látott Symetria c. lengyel filmhez. Nem tudta igazán, mire vállalkozott, mert ez elég nagy munka, Yoshi végül azzal állított be éjféltájt, hogy olyan hajnali négyre el is készül, és mehetünk megnézni. Ezt nem tettük, és nem is tudom, végül elkészült-e, de Yoshi tegnap estéjét az én, és az ő szobája közötti ingázással töltötte el. Megmutatta legújabb szerzeményét, a zöldalma ízű Budweiser alkoholmentes sörkészítményt. Beszélgettünk, elég sokáig nálam ragadt aztán, pedig nálam nem is dohányozhat.

Szólj hozzá!

Címkék: tanora elmentem japanok


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr61574947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása