HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2008.02.09. 23:00 -md-

Száztizenhetedik nap – Semmit sem haladok

Február 8. Csak nem aludtam ki magam, mert ezt a nyomorult szobát még szellőztetni sem lehet rendesen, olyan hülye a fekvése. Tegnap este ment az Afrika-kupa, és minden csoki rátapadt a képernyőre, aztán az éjjel ezt ünnepelték, ezt onnét tudom, hogy nem hagytak aludni. Valami kopogást is hallottam ma reggel, lehet, jött az ács, hogy megjavítsa az ajtót, de én aludtam.  Déltájban nagy előkészületek voltak, biztos nyert a csapatuk, meg is főzték a szokásos moslékot is, szaga belengte az emeletet. Ksaweryhez mentem, mert hívott, kifejtette, hogy a kuvaiti bankrendszerből írja a szakdoliját a lengyel közgázra, tovább ecsetelte a kelleténél, de pattant, hogy segítsen végre szobacserét intézni. A mushrif nem volt a helyén, a biztonsági őr mondta, imádkozik, addig elmentünk csocsózni. Hát, nagyon nagy szarban kell legyen, ha ennyit imádkozik, mert két óra múlva sem volt a helyén. Meguntuk, a herceg visszament dolgozatot írni, én meg pihenni. Az a hír járja, hogy vasárnap szintfelmérőt íratnak velünk. Mielőtt elmentem találta ki Ibrahim, a nyelvsuli vezetője, hogy nem 17-én, hanem 10-én kezdődik a tanév, persze úgy, hogy mindenki legalább huszadikáig üdül. A hülye. Hivatalos tájékoztatás híján azonban nem érezzük ezt magunkra nézve kötelezőnek. Vacsorázni menet vettem csak észre, hogy mindenki eltűnt az emeletről, mintha csak én, és az indiai sofőr laknánk ott. Az étterem sem volt barátságosabb, kongott az ürességtől, egyedül a tajvani-kínai csapat volt ott, és persze a rizs, meg a csirke. Kérdeztem aztán a mushrifot, (ez most megint másik volt), mondta, semmi akadálya a szobacserének, még az indokot sem kérdezte, kedves volt, mondta, hogy nem ő, hanem egy másik mushrif a felelős érte, aki holnap reggel, és este lesz szolgálatban. Ergo még egy nap félig kipakolva. Este kimentem az Internet place-re, hogy kártyát vegyek, visszafelé kivel futottam össze, ha nem Törökország izgalmas gyermekével, Alival. Üdvözölt, majd bizalmaskodva közelebb hajolt (én ilyenkor távolodok), és megkérdezte, vannak-e most az Internet place-en. Mondom senki, mire „Óóó, az jó! Hála Istennek! Hú, akkor szaladok is!” volt a válasz, kihasználja, hogy egyedül van, és nem kell figyelnie mások közeledtére, amikor tölti a pornót a nagy muszlim. Azt, hogy miért is fontos, hogy senki ne legyen ott rajta kívül, szerencsére nem kezdte el magyarázni.

Szólj hozzá!

Címkék: kis herceg ali lakok


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr22333000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása