HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2008.01.05. 19:29 -md-

Százharmadik nap – Ellátom Haddzsit

Ebédnél Haddzsival találkoztam, örültem is neki, mesélte, hogy ő nyolcadikán utazna Moszkvába, és február tizenvalahanyadikán jönne vissza, mire Ibrahim kiakadt, és közölte, erről szó sem lehet, mert akkor már két napja zajlik a tanítás. De hát mit tud csinálni, mondta, mert a Qatar Airways-nél csak arra a napra van jegy, és már meg is van véve. Hát akkor menjen, de majd nem kap ösztöndíjat! Ezért a két napért…? Erre Ibrahim már nem mondott semmit. A másik vége a dolognak, hogy ők nyolcadikán vizsgáznak, nyolcadikán utazna. Három nappal előtte kell Mohamed Sultannak a papír, hogy vizsgázott, de hogy kapja meg, ha csak vizsga után állítja ki Ibrahim? Ó, nem probléma, azt bezzeg kiállítja neki előre. Ebéd után lejött hozzám a nyolcadikról, hogy lementse a tréfás képösszeállításaimat a többiekről. Nagyon hálás, egész odaszokott a City Centre-be, mióta először járt ott, nagyon megkedvelte. Egy hirtelen váltással megemlítette, hogy nincs mit innia, tudnék-e neki adni valamit, hát persze, még válogathat is. Hóna alá csaptam három üveg vizet, meg dobozos üdítőket, a liftgombot sem tudta benyomni. Úgyis el kell ajándékoznom az egész kollekciómat, mikor hazamegyek. Az a csúf kelet-európai szellem fogta a kezemet a válogatásnál, biztos ami biztos, a régiekből adtam neki.

Szólj hozzá!

Címkék: hivatal


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr2286080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása