HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2007.12.23. 22:40 -md-

Kilencvenedik nap – Munka és meghívás

Yoshi ma éjjel újra bulizik (annyira nincs oda érte, azért megy, mert a követségen ihat alkoholt), így belevetettem magam a faliújságkészítésbe. Tegnap sem ment ám olyan olajozottan, mint azt szerettük volna. Elvileg én vagyok a szellemi irányító, de semmit nem tudok rábízni szegényre, a szöveget én írtam, mert ő még annyira sem tud arabul, mint én, a dizájnt én tervezem, mert rá még azt is nehezen bízom, hogy vágja ki a papírból a képet (nincs szebb szó rá az ökörhugyozásnál). Én azt hittem, nem tudok rajzolni (még a pálcikaembereim is görbék), de amit Yoshi csinál, az engem is alulmúl, mindent ész nélkül, össze-vissza, ha meg is csinálja, ki kell javítanom, rossz oldalán vág, csúnyán, akkor kijavítom, ragaszd fel, richtig rossz helyre, a rossz oldalával, közben salátává hajtogatja a nyomorult papírt. Az ő finomságát nem a kezébe adták, pedig tízéves koráig origamizott, és kirigamizott. A szöveg lemásolását sem bíznám rá, mert nem érti, amit ír, és ráadásul csúnyán is ír. Így aztán nem keveredünk művészi vitákba, ő néha szóváteszi, hogy kevés a dolga, de titkon örül is neki. Sajnos így alakulnak a dolgaink. Róla még annyit, ami számunkra meglepő lehet, hogy sosem hallott még a Ewing családról, és a Dallas című sorozatról. Még mielőtt végleg elmerültem volna a faliújság melankóliájában, telefon csörög, Joel hívott, ebben a pillanatban ért haza Bahreinből, és csak biztosra szeretne menni, hogy egy társaságban karácsonyozunk. Cynthiánál lesz karácsonyi vacsora 25-én, aki állítólag nagyon vár engem (meghiszem azt, a múltkori táncmulatság után), már órák után értemjön, mert kezdődik a hepaj, aztán másnapra is csinált nekem programot, valami másik bulit emlegetett, ekkor belebeszélt valaki a vonalba (ez erre természetes, hogy a mobilbeszélgetésekbe behallatszik egy másik, amint Zeyd, és Fátima arról sopánkodik, de jó lenne együtt, és/vagy rúgják ki a kertészt), így remélem, nem Tim buliját értettem.

Itteni gyöngy életem Karácsonykor sem telik rútul, két bejgli között tessék kattintani, annál is inkább, mert a holnapi különszám címe: Anyúúú, én is ilyet akarok Karácsonyra!

Boldog Karácsonyt minden kedves olvasónak!

2 komment

Címkék: japanok


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr66273702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cukijomi 2007.12.24. 13:44:45

Ismét cuki leszek, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Józsi 2007.12.24. 18:39:15

Nagyon cuki vagy;-) Viszont kívánom ugyanezt!!! Amúgy: minden blogolvasónak!
süti beállítások módosítása