HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2007.12.10. 23:37 -md-

Hetvenhetedik nap – A japán császár születésnapja

A fele társaság hiányzott ma óráról, pletykából hallottam, hogy volt ma egy busz, ami elvitt a minisztériumba, személyit igényelni. Már aggódtam, mert erről egy kukkot nem hallottam, de kiderült, az én haverjaim nem ott voltak, csak mind mulattak a hétvégén, és azt valamikor ki kell pihenni. Keddre meg kell csinálnunk Badrnak a Rowan Atkinson magazin több, mint felét, és sehogysem állunk, itthon sem voltam a hétvégén, és Yoshi sem, no nem mintha ő magától össze tudná ezt hozni. Holnap bemutató, úgyhogy ez a délután marad, meg a holnapi fele, hogy csináljunk valamit, csakhogy pont ma van a japán császár születésnapja, és a hím japánoknak kötelezően választható szabad programról gondoskodott a nagykövetség, be kell menniük mosolyogni, Japánt reklámozni, és felszolgálni, úgyhogy Yoshi lelépett. Újabb kirándulást szerveznek a Scientific Centerbe, nagy kiállítótermek, akvárium, és persze az állandó díszítő jelző, hogy a „Közel-Kelet legnagyobbja”. Ez tényleg jónak ígérkezik, (a belépősök általában jók), de pénteken lesz, és üti a matiné. Amikor Yoshi hazajött, mutogatta magát népviseletben, de az ábrázatáról lerítt, hogy utálja a hacukát, majd japán százszázalékos narancslével, és zöld teával akarta megvenni a bocsánatomat. Adtam volna ingyen is, de amikor wasabis csemegével is megkínált, gondoltam, miért utasítsam vissza, és ő is mondta, vegyem el nyugodtan, neki marad még öt másik, és én is megkínáltam a követségi mikuláscsomagom szaloncukrával a múltkor. Mikor ezt olvasod, már túl vagyunk a bemutatón, de azért lehet szurkolni a második előadásnak is!

3 komment

Címkék: japanok


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr70259868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati 2007.12.11. 07:02:06

Na erre az alkalomra /csaszi szülinapja / én is kimentettem egy kis elözetest a 2008 as japân filmmüvészet "csodàjàbòl".

Szerintem beteg egy film, de arra érdemes, hogy Yoshi haverjaidnak megmutatsd.

Fúrómell és alkargéppuska is lesz a japán kulthorrorban

A Machine Girl trailerében gonosz nindzsák vágják le egy szende iskoláslány karját, de ő berak a keze helyére egy gépágyút, és jól lemészárol mindenkit. Noboru Iguchi filmje a Terrorbolygó és a Kill Bill talákozása egy grindhouse moziban. éás ez nem véletlen: vérben tocsogó horrorjairól elhíresült rendező ugyanis azt csinálja Japánban, amit Rodriguez Hollywoodban. gigászi költségvetésből forgatja újra azokat a gagyi belezős-bosszúállós B-filmeket, amiken felnőtt. A Machine Girlben pont úgy dől a vér a főszereplő lány csonkolt karjából mint a víz a zuhanyrózsából, és magától értődik, hogy a romlott nők fúrófejes bikiniben ölelgetik az ellenfeleiket. A filmet jövőre mutatják be a japán mozik, de sok helyen már most 2008 kultfilmjeként emlegetik. (via slashfilm)


Personal Message
The machine girl

Machine Girl Trailer

Video:
Richard York from New York: �2007 Fever Dreams, LLC
link.brightcove.com/services/link/bcpid1214128517/bctid1320139451

Jò pròbàkat ès elöadàsokat kìvànok.

Sajonara Kati

Józsi 2007.12.11. 15:49:22

Akármilyen film is lehet ez, nem lehet betegebb, mint a filmtörténelem legdúrvább művecskéje, a Koroshiya 1 (ismertebb címén Ichi the Killer). Még most is rosszul vagyok...

Ecó 2007.12.11. 22:25:26

Látom beindultak a keleti filmgyártás rajongói... :)
süti beállítások módosítása