HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2007.12.03. 23:35 -md-

Különszám #4 – Névnap

Ma december harmadikát írunk, és ma van Ksawery neve napja. Ez határeset az előző nap, és a következő között, mert éjjel tartottuk, a nap kezdetén. Yoshi szervezett mindent, nagyon kitett magáért, a City Centerből hozott tortát, az Xpressből pedig ugyanazt a bugyborékos alkoholmentes szőlőitalt, amivel engem ünnepeltek majdnem pontosan két hónappal ezelőtt, és aminek mellesleg pocsék íze van. Venci, a két Yoshi, és a két tajvani, Adnán, és Ali jöttek ünnepelni, Vencivel próbáltuk elmagyarázni nekik több-kevesebb sikerrel, mi is az a névnap, mert ez számukra ismeretlen, és fura, de ünnepelni ők is szeretnek. Éjfélkor felmásztunk a szobájába, és addig dörömböltünk, míg be nem engedett, volt ám meglepődés. Nagyon örült nekünk, mi is neki, és neki is estünk a tortának, közben stroboszkópmódra villantak a vakuk. Az egész este kiváló hangulatban telt, persze felhozták a "Don’t kiss me!" – poént, hát az itt már lassan hagyomány. A tortának fura íze volt, de jól ment a szőlőléhez, majd gondoltuk, megverekszünk azért az egy szem eperért, ami a torta tetején volt. Persze átengedtük Ksawerynek, de ő is csak a felét bírta megenni, lehet, hogy tényleg műanyag volt, és csak dekoráció. Poénkodtunk, mi lenne, ha itt is gyökeret eresztene a névnap szokása, mivel minden második embert Mohamednek hívnak, olyen lenne ez, mint a Karácsony. Kiváló este volt, és most jöjjenek a képek:

Szólj hozzá!

Címkék: kis herceg fotok kulonszam


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr8251541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása