HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2007.11.12. 19:47 -md-

Negyvenkilencedik nap – Egy csöpp illegalitás

Nem gondoltam volna, de hatalmas sikere van annak a kéz alatt terjedő fotósorozatnak, amit én készítek. Csupán heccből megalkottam a Markaz al-logát (Language Center) Warrior Cards nevű sorozatot, a többiek főszereplésével, egy ember egy harcikártya, amivel küzdeni lehet a másik ellen, olyan, mint a Magic: The Gathering. Azt hittem, a lányok leszedik a fejem ezért a heccért, de épp ellenkezőleg, sikk nekik, hogy rajta vannak, és már tervezik a nagy karácsonyi kártyacsatákat, annál is inkább, mert rajtuk kívül életünk más szereplői is megfordulnak egy-egy kártyán. Yoshihiko rámparancsolt tegnap, hogy őt erősre csináljam, Viktória is maga kérte, hogy szerepeljen, és Burcu is azzal heccelte Paulinát, hogy „nekem három a támadóerőm, neked csak egy, mert te csak egy fairy vagy, én meg spirit, beee”. Azt hiszem, a cseh lányok trollok lesznek. Szeretem az életet, így kihagytam a reggelit, de most először bátorkodtam az egyetem menzáján, pontosabban a Burger King részében fogyasztani. Olcsóbb, mint otthon, és a menühöz ingyér járnak az extra szószok. Hát nem fogok odaszokni, mint Yoshi, de olyan jólesett ismerős ízű szalmakrumplit enni! Az hiányzik nagyon, a krumpli. És lehet fanyalogni, hogy műanyag, meg gyorskaja, de akkor is, a nagy nemzetközi gyorsétteremláncok biztos pontok egy utazó életében, mert ott ér a legkisebb eséllyel meglepetés. Öt percet kell várni a rendelésre, ami egy gyorsétterem esetében szégyen, de itt nincs nagy forgalom, semmi nincs előre elkészítve. Ezt az időt az egy szem eladó, aki biztos erre is ki van képezve, simán végigtrécseli veled három nyelven. Ksawery kérdezte tőlem délután, mit mondanak a magyar kutyák, mert a lengyel „háu-háu”-t mond. Mondtam: „vau-vau”. Ne kérdezzétek. Este aztán váratlan huncutságban volt részem. Fullával duruzsoltam, amikor benyomta a webkameráját, és egy kis bepillantást nyerhettem a lány sakanba, amit ők csak signnek, azaz börtönnek neveznek. Rés a pajzson, tégla a falban, vírus a hálózatban, vörös kód, bomlasztjuk a rendszert!!! Hiába, az Internet ellen nem hat a betonfal, meg a kijárási tilalom, ma este ő fog minálunk körülnézni ugyanígy. És persze, ha én ezt a fiúknak holnap elmesélem, hol „jártam” tegnap este, meg fognak pukkadni.

2 komment

Címkék: kis herceg lanyok megettem


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr20226904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ecó 2007.11.12. 23:16:41

És mi nem tudjuk meg, milyen a lány sakan??

Kati 2007.11.13. 06:20:23

A nevek utàn /3.különszàm/, egy osztàly-, esetleg tanàrikar foto is még vàrat magàra, hogy iràsaidat ne csak képzelõerõnkkel hanem képek alapjàn is gazdagìtani tudnànk. A japànok biztos jò fotosok bizd meg öket a feladattal és menni fog. Köszi Kati
süti beállítások módosítása