HTML

300 nap Kuvaitban

"Zavarban voltam, mert épp imaidőben értem haza, és az emeleti imaszőnyeg csupán két méterre van az ajtómtól...richtig ilyenkor nem találja a kulcsát az ember..."

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

2007.11.02. 18:54 -md-

Harminckilencedik nap – Könyvtárban

Ahogy volt, kiesett Yaqoob órája, úgy átaludtam, mint a bunda, tegnap későn is kerültem ágyba, és már megint igaragozási táblázatot nyálaztunk. A következő óra, habár Ibrahim reszortja lett volna, Badr aktivizálta magát, és kijelentette, hogy most könyvtárba megyünk. Arról a helyről már meséltem, öröm a szemnek a rengeteg szabadpolc, de nem ártana, ha könyv is lenne rajta. Raktárszolgálat nincs, minek is, az egész állomány a jelenlegi helyének ötödén tágasan elférne. Most minden szét van pakolva, gondolom, hogy többnek tűnjön. Könyvadatokat, és egy kis ajánlót kell készítenünk vasárnapra. Badr ezt aztán hamar megunta, és lelépett, én még szívesen időztem volna a könyvtárban, ha lett volna miért, így hazajöttem. Még nincs dél, így látom a takarítószemélyzetet. Ott ül melankóliában az indiai, messze tőle a porszívó, nem gondolja, hogy használnia kéne, miért is, ugye, ő csak naponta egyszer jön az emeletre, nem zavarja, ha van pár bogár, akad az otthon is. Mentségére szóljon, teljesen kilátástalan az élete, itt ha nem vagy kuwaiti, akkor senki se, és nincs átjárás ezen „kasztok” között. Még az sem akkora előny, ha külföldi vagy, tegnap a strandra menet kétszer is majdnem elgázolták kis csapatunkat a zebrán, hát még egy indiai, az errefelé, félek, nem tétel.

1 komment

Címkék: lakok tanora


A bejegyzés trackback címe:

https://300nap.blog.hu/api/trackback/id/tr36216384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati 2007.11.03. 10:40:31

Az önàllò kalifàtus és gazdagorszàg megteremtõjének, uralkodòjànak , ön és közveszèlyes palacsinta sütõnek , szàhib Ayatollah Yazid Abd al Dani of Kuvait

Hozsànna nèked igazhitû ! Azaz szálem allejkum !


Örömmel olvassuk hieroglifàidat amit màr Egyiptomban megtanultàl. Sajnos azòta sem akasztottad ki a tàblàt magadra mint az a hires szabòlegény \\\" hetet ütõk egycsapàsra \\\" igy bogàrkàknak szabad kifutòja van szobàdban. Még van két lehetõséged : 1,-ha van kinai a tàrsasàgban bemutatod a bogaraidnak :-))) ök mindent elpusztitanak kaja formàban ami szalad,csùszik vagy mozog:-))) 2;-ösztöndijadat àtkéred a dubai vitorlàs szàllòba mert ott a bogarak is bearanyozottan szaladgàlnak :)))

Örülünk, hogy hazànk fia ilyen jòl feltalàlja magàt mindenhol és e fajta minden tùlélèsre képes. Meleg miatt irigykedünk egy kicsit mert nàlunk beindult az õsz, bàr még Allah ès oktòber elég kegyes volt hozzànk.

Lengyel Ksawery haverodnak mondj egy \\\"pse pràsem\\\" -et = sukran ha kapsz valamit töle. Elfog àjulni, ugyanùgy, mint a németek tölük, hogy Mercijeik meg Audijaik keletre vàndorolnak.

Tengerpartos palacsintàs party igen jò ötlet volt csak nem tudjuk , hogy a tésztàjàban volt e csicseriborsò.-))) hiszen màr hozzàszoktàl mert minden kajàban van.

A két Yohsit üdvözli a macskànk mert ö is drussza :-))) és Yoshinak hìvjàk igaz \\\"J\\\" vel ès csak egèrre ferdül a szeme de az egèr technikai adait ùgyanùgy vàgja mint a tieid a telefonok ,ràdiò ès computerok adatait..-))))).Erröl jut eszembe üdvözölteti àltalad a keleti sàrga cirmos rokonàt akit felderìtettèl a bevàsàrlòközpontba:-)

Reméljük neked még nem kell zakat -ot fizetni :-))) hisz még nincs 4 tevèd , meg sok KD sem .-))) Még arròl sem irtàl arrafelè is kibàlnak a müezzin-nek ?

Na Allah legyen veled föleg KD \\\"esõ \\\" formàjàban , velünk inkàbb a Matterhorn és a Jungfrau:-)

tovàbbi jò karcolatokat és csicseriborsòs kajàkat:-)) Ne felejtkezz el made in Hungary gulyàsàgyùjainkròl amivel még Kuvaitot is beveheted -)))

Tovàbbi jò nyelvelést, szinèszkedèst mint àllandò kòrus tag.

Na szajonàra és tovàbbi szèp napokat közel-Keleten .

bye Ferbàrèk a hegye de nem Shalom-bòl :-)) csak \\\"kböl\\\" :-)))

süti beállítások módosítása